Bagetky s ředkvičkovým máslem

Lehká svačinka, předkrm nebo cokoliv co se vám hodí. Výborná kombinace s fresh ředvičkou.

Doba přípravy

15 minut

Typ jídla

Předkrm

8 ks středních ředkviček
3 lžíce másla
3 lžíce tvarohu
1 velká bageta (asi 240 g)
sůl
pepř

Postup přípravy

Troubu předehřejte na 180 °C. Omyté ředkvičky nastrouhejte na hrubší straně struhadla. V míse je osolte a pak vyždímejte vypocenou vodu. Teprve pak je smíchejte s máslem a tvarohem. Bagetu přepulte a obě části podélně rozřízněte a nasucho opečte v troubě. Nechte malinko zchladnout a pak je namažte ředk­vičkovým máslem a ozdobte plátky ředkviček. Podle chuti osolte
0
    0
    Váš košík
    Košík je prázdný

      Suroviny pro recept Bagetky s ředkvičkovým máslem

      49.90 

      33.90 

      149.00 

      129.90 

      598.00