Recepty
Příprava: 45 minut
Cukety se těší čím dál větší oblibě – dají se jíst i syrové, ale mnohem častěji se konzumují po
Příprava: 40 minut
Netradiční varianta tradičního slovenského pokrmu vás překvapí.
Co je to Pak choi? Je to takový hybrid salátu a čínského zelí. A tenhle jednoduchý salát si zamilujete.
Příprava: 45 minut
Rozvinutý žampion zvaný portobello je vhodný k pečení, grilování a také k plnění. Jednu takovou variantu vám dnes představíme.
Příprava: 20 minut
Vyzkoušejte tuto netypickou kombinaci, budete překvapeni a určitě si pochutnáte
Příprava: 30 minut
Jde o pořádně vydatné jídlo, které zasytí i bez masa. Inspirované francouzskou kuchyní.
Příprava: 30 minut
Typický podzimní recept na přípravu chutné a jednoduché dýňové polévky. Polévku s nádechem citrusů budete mít hotovou do půl
Příprava: 15 minut
Lehká svačinka, předkrm nebo cokoliv co se vám hodí. Výborná kombinace s fresh ředvičkou.
Příprava: 90 minut
Quiche [kyš] je tradiční francouzský druh slaného koláče, který je poměrně lehký na přípravu a přitom skvěle chutná.
Chody
Suroviny
Doba vaření